Jag missar den stora dagen..


Förbannat!



I morgon firar vi Halloween på jobbet och jag ska inte vara där!

Det känns helt ofattbart. I ett helt år har jag laddat för den dagen. Laddat för att tillsammans med Körven bräcka alla andra igen.  (Alltså, på mitt jobb klär vi ut oss och den som klätt ut sig bäst vinner, FÖR DEN SOM INTE FATTAT DET!!!) O korven och jag har nog vunnit allt man kunnat vinna men nu är det slut med det. Ingen Halloween för Bellan-Bullan... Jälaskit!


 

Men men, vad är en bal på slottet.. Får njuta av det som varit i stället!

 
 
 





 





Vad är det jag har gjort?! !



Neeej men huvva!  Vad är det jag har gjort?! ! Hur kunde jag? Hur har jag kunnat leva med mig själv och HUR har jag kunnat försumma er, mina fans?!


Detta är för mig obegripligt, men jag lovar att jag aldrig mer ska svika er. Från och med nu är jag här. Jag finns här för er alla. ALLTID. Ni ska aldrig behöva sakna mig mer. Jag ska alltid finnas tillgänglig, om inte på bloggen så i era varma fina hjärtan, om ni tar emot mig?..


För om ni gör det, lovar jag er en ännu mer fantastisk blogg (ja det kan verka omöjligt, men jag kan faktiskt bättre) Ni kommer inte att ångra er.  


Jag ska vörda om er som Kängurumamman gör om sin lille Ruh i pungen ...


*pRooommizzzz*



Ett speciellt tack till Jana som fick mig tillbaka






jabadabadoooo!


Vinter är här!



Äntligen. Som jag har väntat.


Åter till frånvaron, ma råkes!






B som i brusefotölj


 

När man pratar om tröllena..



Ja där ser man. Har klarat av första dagen på veckan med bravur.
Ja kanske inte helt å hållet. Ska jag vara ärlig så gick nog de mesta som kunde gå snett, skepp rätt åt helvetet. Okej, okej tog kanske i lite grann. . * dRaaaMAHaa QueeEN*


Men kul har jag haft och kvällen har varit fin. Har städat och påtat på som en annan toka och sitter nu o njuter av Ajaxdoften. Härlisch!



Hade tänkt att ladda upp en massa bilder från galenskaperna i Trondheim. Men upptäcker att jag inte tagit ett enda kort!!? I stället hittar jag ett bild från i fredags. . Jag har lyckats få mig på bild tillsammans med sveriges e förmodligen nde kvarvarande pudelrockare. Bara de!



Men Trondheim var bra. I ca 20 + satt vi o myste på "solsidan" och gottade oss. En helt galen resa som vi bara måste göra om, ikke sant tjejor?!!


Nej, hörni. Nu ska jag youtuba lite på min idol Tobbe, nivet han som var med i En annan del av Köping.



Raaaka dig gubbe!


Från orange till silver



Ajustde, höll på att glömma, ajsing ajsing!


Fick blodad tand av min förra hår experimentering så jag tog tillfället i akt o köpte silverschampo.

Ska tydligen vara riiiktigt bra grejer. Ska testa i morgon!


Från orange till silver.. Wish me luck!



    



God natt med er, nu beger jag mig till Isfolkets land!






 


fix-ide


Goder afton!

Puh! Nu är man lite sleten i kroppen.  Fick mig en fix-ide tidigare i dag, sovrummet behövde möbleras om. Har konkat på möbler hela kvällen, men de var det värt för fint blev det.



Har även försökt att packa lite inför helgen. Men jag har så svårt att bestämma mig vad jag ska ha på mig. Kan ni hjälpa?


Antingen den blåa eller den vita.

Den blåa känns lite väl uppklädd, medans den vita, ja ni ser ju det finns ju plats för minst 15 hängpungar.







Vad tycker ni?


Jeg snakker norsk


Vänner se hit!



Det här kan vara en nödvändighet inför helgen. Vet inte kom vi kommer ha användning för alla fraser, men jag rekommenderar att alla ni som ska med till Norge tar en titt i alla fall.


Jana, Josse & Sara ni kanske kan lite av det här sedan tidigare, men som sagt kolla gärna. Ni kanske snappar upp något ni inte hört tidigare..




http://www.youtube.com/watch?v=_uWNFJ0lmJY





Ha'de braah!






B som i bra start!


Gott folk!


Sicken bra start på veckan. Förmodligen betydligt bättre än de stackars själar som måste se sig själva på TV i kväll. Och då syftar jag på Kanal 5's nya serie Färjan. . . Kul att vara morsa till flickfyllot - Muhäää, jag är världens snällaste!! Muhäääää, jag kommer att bli polisanmäld!!


Kul tjej!




Nej som sagt, min vecka började något bättre. Men vem vet hur den slutar? Kanske Nabotåget till Norge startat en liknande serie?!
Spännande..








Jörgen med kniven


Knappeliknapp..



En aktiv dag. Inne på tredje inlägget, ho!


Det är så mycket jag vill dela med mig till er men jag blir så exalterad och vet inte riktigt vad jag ska börja. Det blir mest ordbajs trotts att jag har en hel del finurliga saker att förtell som Jana säger. Eller, hon borde säga så i alla fall, efter alla dessa månader i grannlande.




Jörgen har somnat på soffan. Förutom hans små snusningar är det läskigt tyst här inne. Ska nog pilla ut en fjäder från dunkudden och kittla honom under näsan. Då lär det bli ett sjuhelvetes liv i luckan, som man brukar säga. Eller, man borde säga så i alla fall.


Ni som träffat Jörgen med kniven vet kanske hur han skulle reagera. Men ni som inte har det, ta en noga titt på den här bilden så kanske ni kan föreställa er.






Godnatt!









Bättre sent en aldrig..



Hola bandola..



Har pga av tekniska svårigheter inte kunnat lägga upp dessa bilder tidigare. Men nu ni. Nu jäklar ska ni få se på fasiken.
Här kommer bildbevis från Portugal!

   

1. Mamma Mu den gamle räven göttar sig i fåtöljen på Arlanda. 2. Beachen ca 10 min efter landning (om man inte räknar med tiden då taxichaffisen körde runt oss på alla tänkbara felaktiga ställen, innan han till sist hittar hotellet som det senare visar sig är stängt och att vi inte alls kunde bo där. Och bortsett från den nervösa receptionisten som fick skjutsa oss till vilken-djävla-hotell-som-helst-bara-det-har-pool-och-nära-till-stranden i hennes privata bli, stor nog för EN krympling. 2. På balkongen. Jag myser av värme och det faktum att Jasmine "råkade" tappaner ostpaketet på grannars balkong. Hehe.. 3. Bild bevis.


    
4.
Jasmine bygger sandslott...5. ...Och krokodiler.. 6. På stranden, i sol och bland tång trivs jag som bäst!

    
7. Kusinvitamin & vi. 8. (Vackert)... 9. Sockiplast, tack pappa!! (och tack Jasmine för stavningen!)
   
10. Portugals nationalrätt -Toast. Notera ölnamnet. 11. Utsikten från hotellet.

    
12. Jag, cool as usual. 13. Sötmamma & jag. 14. Kusinbarnet. 15. Min Portugisiska syster Marisha.




Ett års jubileum


Hey lovers!


 


Eller hallilåja som dom säger i Telia reklamen..


Nu sitter jag och njuter. Jag njuter för varje knappning på tangenterna. Njuter för att datorn fortfarande är i gång efter att jag tittat på 2 youtube klipp. Njuter för att jag äntligen kunnat ladda upp bilder från telefon utan att datorn stänger av sig eller några att några andra problem uppstår. Typ  hårddisk krasch.  


Livet känns helt fantastiskt sedan BeeBee (Black Beauty) kom in i vårat liv. "Snabbe blixten" har fått byta namn till Gamle Svarten och är inte längre välkommen i vårt hem.  Det är definitivt!




I dag är det lördag, men inte vilken lördag som helst. Jo för ser ni idag är det Kanelbullens dag. Men inte vilken Kanelbullens dag som helst. För det är faktiskt ett års jubileum för min blogg.

Min alldeles egna, intressanta, fräsiga, förträffligt spännande och inspirerande blogg!

Så nu är det upp till er mina kära fans att ge er hyllning till mig och min blogg- varsågod att börja.


Ok, ja jag vet. Jag förstår att ni unga själar inte sitter hemma en lördag kväll o bloggar som en gammal böckling som jag. Men i morgon, då förväntar jag mig hyllningar som göra att lillögat tåras. Det är också definitivt!



I dag har jag o Kalixgänget varit i Åre och mött vintern. Vi fick pulsa i snö och så blev vi bjudna på Harley Davidson träffen v. 7 Bara så där?!! Måste nog införskaffa mig ett par boots och Harleyväst innan dess.




Nej nu fansen ska jag glutta på Stjärnor på is o busa med min nya kompis








RSS 2.0