Mina söta små vänner..


Nu är det inte många timmar kvar. Jag kommer att sakna er mina söta små vänner.


För några år sedan fick jag en skyddsängel av Sara inför en annan resa. Hon tyckte att jag kunde behöva den eftersom jag så skraj för att flyga. Höll den krampaktigt i handen hela resan och allt gick bra. Men nu hittar jag den inte! Har letat som en toka men den verkar vara spårlöstförsvunnen.. INTE BRA!  När jag satt och tjurade som bäst över förlusten tittade Sara förbi. Hon undrade om jag hade resfeber  -Jag har RESPESTEN!!  gapade jag ut och erkände att jag tappat ängeln.


Och som en räddare i nöden erbjuder fina lilla söta Sara att låna ut hennes skyddsängel (man får göra så säger hon) Tusen tusen tack, du är en riktigt kooompisl!



Oså Körven då! Min egna lilla faligkorv! Huja vad jag kommer att sakna dig..

När jag kommer tillbaka tar vi våren & sommaren med storm- ingen går säker när vi är i farten :)

Håll ställningarna under tiden och visa forum vad du går för.

Min fina fina vän- du är bäst, de vet du va? (näst efter mig så klart!) Utan dig är jag en fis i rymden...


341080-690




Hej svejs fräkniga fejs!








Blixtar & dunder



image695



Inget välkomnande väder kanske.. But hey!
Förhoppningsvis blir det varmare än så här

image696


I dag bär det av...



HALLÖöö


Vet ni vad det är för dag i dag då? Jo, Torsdag! Och vet ni vad det innebär? Jo! att jag sitter här hackar tänder & biter på naglarna. Vet ni varför? Jo för att i dag är det dags för avresa. I dag lämnar jag Östersund och tjyvön, och i morgon bär det av mot varmare bräddgrader. Maaah! som jag längtar tills att få kuta ner på stranden, slänga mig i vattnet med ett magplask och ligga där o snorkla hela dagarna. Lovely! Minuterarna känns som timmar just nu.. Hoppas verkligen att den här dagen speedar på lite.


Dagens höjdpunkt: Middag på MaX  -Umhumm!





image694





Lite fint att ha runt armen?!



image692


image693

Från www.asos.com


Glass nostalgi!



image691


I dag vill jag frossa glass.. Um Uhmm!






Var hälsa (d) !


Jo.. det här med min träning inför resan; DET SKET SIG.



När vi för ca en månad sedan bestämde oss för att haka på resan så tog det inte många sekunder innan jag hade rotat fram både yogamattan och hantlarna. - Nu jäklar skulle jag bli strand fit! Bort med valkar & gäddhäng nu skulle tvättstugan ersättas med en liten tvättbräda.


Första dagarna gick över förväntan. Var "pepp" som tusan och med svettband och workoutboddyn försökte jag mig på en och annan situps. Insåg efter ett lindrigt ryggskott att det kanske inte var just min grej.  Men med attityd som en terrier for Yogamattan in i skrubben igen och hantlarna konkades fram, - Skam den som ger sig!


Lik som  Hulken strövade jag fram med tyngderna i högsta hugg, och efter 4 dagar utan resultat- inte ens en gnutta av någon muskel syntes så långt ögat kunde nå, ja då gav jag upp!
Jag som annars är mer envis än en gammal bergsget kastade in handuken och såg mig besegrad av alla bullar jag tryckt i mig under året.


Eftersom det bara är fyra dagar kvar tills vi åker så har jag lagt allt som har med träning att göra åt sidan. I stället ska jag fläska på mig riktigt ordentligt, hoppa bomben i poolen och skapa svallvågor!! Muhahaha- jag ska ligga i vattenbrynet och rulla runt som en strandad säl och riktigt njuuuta!



För sen ni, när jag är hemma igen så har fia signat in oss på Danne & Sannas alá fatcamp! Jag satsar på beach 2009 i stället...



Adjö!







Om my god i can't believe it..


Oh lord! Tänk att det bara är en vecka kvar tills vi åker till Malaysia. Har ännu inte förstått att jag utsätter mig för 11h flygning och 12 st start & landningar.  TOLV STYCKEN!!
Du som har fobi för ormar el spindlar, tänk dig att du får sitta i ett pyttelitet rum i 12 timmar så släpps det in en orm el spindel 12 gånger!!  Nee, inte såå kul va?!


Men men, med några cooldown och lite drinkar i kroppen kanske det blir en riktigt trevlig flygresa?!





But, any how.. Skönt att det är fredag i dag. Undrar vad det blir för cazy i dag. Sitter o väntar spänt på att solen ska titta fram, som väderkvinnan lovade. Blir det inge solsken snart då finns det en till på min hatlista.



Blire nån afterwork i kväll hörni?
Barhäng med gäddhäng, eller ska jag göra ett sista försök att trimma kroppen inför resan? Lutar åt en blaskig billig öl på Plaza med gänget:


image688




ninna, ninna, nin nanaaa


Yo' Mama's!


Har precis klivit upp ur ett bubbelbad
och är så där lagom skrynklig i kroppen. Jag skippar alla äventyr i kväll o nöjer mig med lite blippande på datorn och peta navelludd. Det är nog spännande för crazy me..


Nepp nu måste jag koncentrera mig på att tjuvlyssna mannens konversation med sin bror.

Har upptäckt att de pratar med varandra samtidigt som de tittar på tv och kommenterar vems tv som är "först". Tydligen är sändningarna några sekunder tidigare här än i Kalix. Mycket spännande! Under hela hockeymatchen i måndags hörde jag "nu visas publiken", "nu tekar dom" "nu nu blev det mååål" "haha, jag såg det först"


Härligt med vuxna karlar- LOVE THEM!!







Snipp snapp slut, nu jag datorn loggar ut..





 


Min tand är lös, min tand är lös..


Min tand är lös, min tand är lös o snart blir jag en gammal tös..


Ja men si så där ja, nu har halva veckan gått. Med lite nya fräknar på näsan, en lagad tand och med en skinkmacka i magen ser det här ut att kunna bli en riktigt bra dag.



Som ni ser så överlevde jag tandläkarbesöket i går, phu! Men jag ska säga er, någon spa behandlig var det inte! Med halva ansiktet bedövat (lite dregel hängandes från läppen) och 900kr fattigare traskade jag hem i solskenet som på moln- jag hade trotts allt kvar tanden!


Men det var annat än vad min kära vän fick höra. Med gråten i halsen berättade jag hur de hade dragit ut tanden och hur blodet hade flödat och hur ont du hade gjort. (he he, jag älskar att luras)


-Eeh, så du är TANDLÖS nu va, hi hi?!

Det gick inte att undgå hennes ton av skräckblandad förtjusning.
Här försöker man få tröst och sympati från *bäZtiZen* och vad får man? Oh du diiin liiilla .. . ..!

image687


Om du vore tandlös, min söta lilla vän, då skulle jag vara ledsen för din skull.Trösta dig, och krama dig tills du blev glad igen..







Man fastnade i sopnedkast..



 
image686



Jag säger som Gunde: Ingenting är omöjligt!



trött & bitter


Gütenmorgen lovers.. Idag är jag trött och bitter. Ingen bra kombination. Trött för att jag klivit upp innan tuppen och bitter för att jag ska till tandläkaren. Jag hatar att gå dit. Hata är ett starkt ord som passar perfektet framför tandläkare !  Kan oroa mig i veckor när jag vet att jag ska dit. Huga-buga . . .



Men inte tänker jag sitta å hänga läpp hela dagen inte. Nej för i kväll kl: 20:00 sitter jag bänkad framför dumburken och lapar 2 st färska Desperate Housewives avsnitt. JiHo!


Sen kan jag ju också glädja mig att det bara är 10 dagar kvar i detta kalla land.


image684

Neä, men jag tjatar inte..







Vad kostar den där? 1000 spän?!



Tobbe, idolen! Han är ju tamefan coolaste killen ever!


Hello and goodday


Fatta vad härligt med sööndaag!
Joo men seriöst, det är ju helt fantastiskt. Jag ääälskar söndagar. . .
(ungefär lika mycket som jag älskar leverpastej..)


Men faktiskt, just den här söndagen känns perfekt. Har äntligen tagit mig i kragen och sorterat in alla viktiga papper i pärmar & deklarerat, hyfsat nöjd! (och där svischade 857 vuxen poäng förbi.). Och så har vi för första gången en potatisgratäng i ugnen, luktar mumma. Till det blir det något som kallas för rullader. Uhmm!

Sen lilla mamma, så har jag även fått i väg den där försäkringen.

Men den största anledningen till att jag känner lycka denna söndag är nog för att det är ytterligare en dag närmre avresan...



image682

Nu får vi bara hoppas på att vädret i Malaysia blir bättre än vad det var i Afrika..





Diskko feelinking..


Hallo där, ni alla vilsna själar som ständigt söker men inte finner.

Nu äntligen har jag kommit till er räddning  - nu jädrans blir det discodans, nu ska här shakas loss.

Och du, de gör inget som du känner dig osäker- häng med i videon bara, så ska du se att det går bra!





Come on girls and boys- lets do this funky dance!!






Yabadabadoo


I dag är det fredag


I dag är det 2 veckor till avresa - Malaysia 2008


Idag är det Ulf & Ylvas namnsdag


Idag är det fortfarande snö på marken


I dag skiner solen

image680




Fina fräcka flickor..



Fina fräcka flickor får F-musli till frukost, flera färska frukter, förvånande fräscht!
Är F:et på förpackningen förkortning för banan?
Nej, F:et på vår musli står för friskhet hela dan, Yeah!



image679





Hallo hejsan, ursäkta får jag fråga?



Hallo hejsan, ursäkta får jag fråga: Är det någon som vet om Mc Donalds finns i Malaysia, och i sånna fall vad det heter där?



I Afrika ser det ut så här

image678


Salaam Aleikum!



goder afton


Längtan till helgen känns lite extra nu i mitten av veckan. Piggar därför upp med lite bilder från förra helgens galej. 


     

1. Födelsedagsbarnet: schkåhl! 2. Söta jentor-läskiga ögon 3. Sofia nyper in på ett cips 4. Sara lirar på guran

     

5. Ett sorligt farväl- Jana, vi kommer att sakna dig! 6. Myzpyz tjejor - *Kramizzz* 7. Jana, festprissen aka. frågesportsledaren 8. Om någon känner sig lite nere, hänger läpp eller varför inte öga- är det en ens plikt att finnas där, trösta & hålla upp..

    

9. Sara & Jana bjuder upp till dans 10. Fialotta hakar på 11. O man vill ju inte vara sämre så... ( bjuder även på en pickabooo..)



Blir definitivt lugnare den här helgen- inge alkohol, bara situps! Overall & snowjoggings ska snart bytas ut till bikini..








Vintern är tillbaka. . .


Allvarligt?! Trodde att våren var på G, men icke! När jag slog upp ögonen i går morse möttes jag av ett vinterland som jag gott och väl hade kunnat slippa se tills nästa vinter.  SURT!

Nå ja, det är ju trots allt bara 18 dagar kvar tills paraplydrinken & en vit sandstrand!


Wohoo - aaartoon daaagarr!



I går var vi alla och tog vaccinationssprutan & när jag såg hur sköterskan köttade in kanylen i Kristoffers arm trodde jag att mina dagar var räknade.  Meeen, man är ju lite utav en stenhårding - jag överlevde! Nu väntas bara drickvaccinet och ev. lite sprut diare!




Hejs svejs!


I väntan..



.. På resan njuter jag och längtar till den här låten (3 veckor kvar!)



Perfekt låt som till och med får mig att från en PMS-tjurig-morgontrött skräcködla spricka upp till en solstråle!



Godmorgon på er!







Hittade lite fint till resan på stan idag.



image661
En svart bikini med små guldprickar, en vit lite längre T-shirt, ett par turkosa solglasögon i plast och ett par matchande små skor till. Allt detta köpte min fina Sofia till mig- du är såå snäll, tuusen tack!



Ibland är det så skönt att vara omtyckt, speciellt när folk köper saker till mig :)  

Klart det kan bli jobbigt emellan åt, tex när folk springer fram och vill ha min autograf så fort jag sticker ut näsan utan för dörren. Eller blåsorna jag får när jag sprättar/öppnar alla beundrar brev jag får- men mesta dels är det toppen och jag älskar alla som beundrar mig: Love to you all!


Nu väntar pastaälgar och köttbullar, sen ska jag göra situps och lyfta gäddhänget- Beach tvåtusenåtta!







Bug Bangel

image660
Fint armband från Forever21.com



Jääärnspiiikar!!


Åh jag blir så ARRG!
Bara för att jag går runt o är supernöjd och så där äckligt glad för att jag ska få åka utomlands, då händer det: Tandläkarkallelsen dimper ner i posthåle! Jag är skitskraj för tandläkaren - och det värsta av allt är att jag faktiskt känt av ilningar (Oops!) Herreguud, blir säkert rotfyllning eller något annat hemskt.. Kanske drar de ut den? Neeej huvva, nu fick jag jätteont i magen!


En gång när jag var hos tandläkaren, satt i stolen var skräckslagen och hackade tänder av rädsla, ramlade taklampan ner rätt i fejan på mig. Och INTE på något sett har den händelsen lindrat min tandläkarskräck.


image654




Fin fint..


image650
          





Nu kan jag inte hålla mig längre!


Nej det här går inte längre. Att jag inte sagt något hittills är ett under, men hur som haver. Nu kan jag inte hålla mig i en minut till;  
JAG SKA ÅKA TILL


image642


 
 
 




Jajemen, det är så sant som jag heter Isabelle!

Flyget går på fredag den 25 april- känns som en evighet till dess. Dock är det en del pyssel som ska hinnas med innan: tokträna, vaccineras, hitta en bikini, för sola ..






Cliffhanger...


Har värsta grejen på G. Längtar sjuk mycket och helst av allt vill jag bara skrika ut det o låta hela världen få veta, MEN eftersom jag är maktgalen och älskar att härska och låta andra fundera och fundera, ligga sömnlös på natten, bita ner naglarna..) så tänker jag suga på karamellen ett tag till! höhöhö..



Nepp, nu ska jag till tjuvön och gratta gamm 'gubbe!



Hejs svejs /  Östersunds egna lilla elaking







April April


I dag är det den enda dagen på året som man får ljuga precis hur mycket man vill, och om precis vad man vill (dock inte om snuskiga sjukdomar som Sofia vill tuta i en), men trooor du att jag har kommit på nå bra ljug då? Nä!


Jag som älskar att ljuga, skoja till det lite med mina medmänniskor- och jag är grymt bra på det också. Ett av mina bästa ljugminnen är när jag tutade i en massa att min morfar var en sjörövare (vilket stämmer till en viss del- han arbetade på sjön) & att mormor härjade runt och räddade livet på en massa under finska vinterkriget (som också stämmer till en viss del). Ett annat är att jag egentligen kommer från Ryssland, och att det är därför min svenska inte är så bra alla gånger..


Och ni som fortfarande trodde på något av detta:  S U C K E R S ! !



Men bara för att det är "tillåtet" idag då kommer jag inte på något att ljuga om- JÄKLAR!!

Nå tips?



Nu är det så här va:



Att Sara har gått o blivit lastgammal & Jana har bestämt sig för att lämna boet och testa vingarna i grannlandet. Och det är det säkert många som hänger läpp över, men inte jag inte!
Nej jag tänker inte sitta och tjura när jag vet att brudarna har ställt till med kalas i helgen.


image640

(Att jag ska dit och ställa till med en jordens brakfest har jag ännu inte avslöjat för dem, men jag antar att när det väl läser detta så kommer svetten lacka. Vem känner lugnet när en vilde som jag går lös, lixom?!!)




Äntligen..


Ja här var det inte i går man var inne. Jädrans vilken tid den här uppdateringen har tagit. Innan bloggstoppet har det varit ide torka och inget i lill'livet mitt har varit värt att rapportera, men NU! Ja nu medans jag inte har kunnat komma in hit har idéerna flödat och mitt liv har fått ett upp schwing (schwang, schwungit) som heter duga!  Men det är ju så det brukar vara: man saknar ju inte kossan fören den är ute ur båset, som de gamla grekerna brukade säga (?!)



I helgen hade vi finbesök från världsmetropolen Kalix,
mannens bror med familj. Deras lilltjej hade blivit så stor sedan sist, men ändå är hon pytteliten och så söt som en liten maräng! Fick ett nytt smeknamn: Tant Bulla lektant. Och jag måste erkänna att jag trivs bra med det nya namnet.


I lördags blev det en tripp till Vemdalen. Kikade på skoter tävlingen och tack vara mitt stöd och engagemang och mina hejaramsor blev det både första & andraplaceringar - vad jag kan!!



The winner take's  it all.. the looser standing small





RSS 2.0