Nej nu jävlar!


Godmorgon!


Efter en noga research visar det sig att citatet nedan är fullständigt fel.

Hatar folk som förvränger det man säger. Skäms! Ni borde få på plytet!!

Hej då!





 


Nya Marlena?



I går började Apoteket sälja sexleksaker. "Kunderna vill nog köpa sexhjälpmedel hos oss eftersom RFSU står bakom produkterna och det uppfattas av många som kvalitet. Kunderna kan också vara anonyma på ett helt annat sätt hos oss än i en liten sexbutik", säger Jasmine Olbrant, chef vid Apoteket Hjorten i Östersund. Foto: Henrik Flygare LTZ.se



Kan inte bli mer stolt över dig systra mi, nya Marlena from NU!






Nä men vad fasiken är det här?!


 

Goood Mooorgon!


Hujedanemej viket väder. Det höll ju på att bli ett riktigt äventyr för mig när jag klev ut genom dörren. Stunder som då önskar jag att jag var en sumobrottare med två stadiga ben på jorden. Men i stället flög jag runt som en vante och skrek för livet. Jörgen såg ut att ha roligt åt det, men det mina vänner, det hade inte jag!



Gjorde ett besök hos farbror Doktor i går, som slutade med att jag gav damerna på röntgen en riktig omgång. Jävlar vad arg jag kan bli på folk som hatar sitt jobb så pass mycket (som tanterna där måste göra efter som de är så jävla bittra!!) så att de inte kan genomföra sina arbetsuppgifter utan att vara griniga, ohjälpsamma & allmänt dryga.  MEEN SLUUTA JOBBA DÄR OM DET ÄR SÅ JÄVLA JOBBIGT - gör något åt saken era losers!  


Puh, nu fick jag avreagera mig lite, känns skönt!



Nå ja, kvällen slutade bra med ett riktigt bullbak -slutet gott allting gott!








Storstädning..



Tjing, tjing!



Nej hörni, nu kan jag inte sitta här o uggla längre. Måste städa klädkammaren & varenda skrymsle i lägenheten för den delen -Svärmor kommer i o hälsar på i veckan!


Vill ju inte att hon ska få en chock o få reda på vilken lortgris jag egentligen är..

Måste skynda mig lite för sen ska jag på bio men Körven min- wohooo!






Midsommar bilder..



Tjolahopp..



Nu är midsommar helgen snart över å så mycket jag sovit dessa dagar har jag nog aldrig gjort förut. Men o andra sidan har jag ju aldrig varit så här gammal tidigare, så . . . 
Mja, jag vet inte riktigt vad jag menade med det där men hur som haver.


Trotts alla sovtimmar blev ändå några kort tagna, här är dom:


    

Blomplockning i ottan ute i Sommarhagen. Grabbarna visar hur en riktig stångs skall kläs . . . .

  
Jag och Jasmine test dansarstången- funkar fin fint!  I'm hot, i'm hot, i'm sexy and your not! -Oki?

    
Ingen midsommar utan brännboll & spiktävlingen!

   
Vinnande laget, dans runt stången (obs, kolla in Jasmines dancemoves!),  MAT!!

   
In i dimman, inne i dimman, dansskorna åker på!
   
Kast med liten skotkärra, rajj rajj in på små timmarna, Jag/Jesus healar.

  

Lite mys med Linnea, o så årets sommarmacka! För dig som en sugen på den, se receptet nedan.



1.Ta den första alt. sista biten av formfranskan (nivet den som är lite segare & torrare än de andra)
2. Sätt en liten klutt smör i högra hönet.
3. På men en skinkbit
4. O så en jordgubbe
5. O så till garneringen- två fenomenalt goda cornicons (?)

Jummi!


Jag är skadad!




Det känns som jag befinner mig i en 80årings stelopererade kropp.  Gårdagens fotbollsmatch fick mig att inte att jag inte är gjord av pansar- inte ens av lite aluminiumfolie. Bröstkorgen fick sig en rejäl känga o vid minsta lilla fniss eller harkel känns det som att ribbsen ska  vändas ut och in- trängas igenom huden. Mina ben är fulla av dobb märken och en extra skinka buktar ut från låret. Anklarna knakar när jag går..


Men skam den som ger sig!

Nästa torsdag är det jag som sätter den i krysset- lita på det mina vänner för en fighter det är precis vad jag är!



O du Jana- du måste höra av dig till Humlan www.mittvackraste.blogspot.com  Hon saknar dig & ditt telefonnr och det gör jag med för den delen, ok?!


Heja Hååååeet!



Så där ja. Nu är första fotbollsmatchen spelad.
Ok att vi loosade fett, men optimist som man är väljer jag ändå att bära mitt lillhuvud så högt jag bara kan. Längtar tills i morgon då andra matchen spelas, o då ska jag visa vilken ettrig terrier jag verkligen är.. grr grrr grrrr!


Har varit kissnödig av nervositet hela dagen, men med facit i handen hade jag inget att frukta, Det blev lite som ett Haleluja Moment som Kirsti Tomita brukar säga. Fotboll är tamefasiken liiivet!




Apropå livet.. Här är lite sköna bilder från helgen. Trodde att det skulle bli en rätt lugn helg, men icke sa nicke, det blev att leva rövare återigen. . .

Happy Friday

   
Jag & Sara (som förövrigt är den läckraste huliganen ever) dominerade supportoutfiten och vann biljetter till Kolmården, skoja om vi blev glada! (Observera mitt nagellack-tjusigt va?)



Galej hemma hos Lullan

    


1.Finjentorna, Lina & Jessica (o du Jessica, ser du detta så har jag ditt paraply i min väska)...
2. Jag i mitt esse - vem kan motstå denna frökenfräken?! 3. Lina & Linnea tisslar o tasslar (säkert över cheesebolls resterna jag hade mellan tänderna) 4. Linnea är mäkta upprörd över resultatet i Sverige- Spanien matchen, hennes vrede var större än Britta Brännströms när man kom för sent till mattelektionerna . . .




 


Nej men hönni. Nu måste jag kila ner i *TväTTizz* en sväng!


Pill pill i näsan..




Ps. Jana, jag vet, jag är segare än en karre bit på att lägga upp bilderna- men håll ut, snälla, lämmna mig inte!
Dom kommer snart-  jag lovar!!

Oups..


 

Go kväll


Jag kom på en sak. I morgon är det Fredag den 13! Herre jisenes.

Jag vill inte kalla mig skrockfull men i morgon är det jag som undviker A brunnar & stegar.

Kommer nog vara extra noga vars jag lägger nycklarna och för inte att tänka på alla speglar jag måste hålla mig ifrån. Får inte glömma att ladda väskan med ett extra saltkar.  




Peppar peppar..





Återigen har jag träningsverk

        
Återigen har jag träningsverk på ställen i kroppen jag inte trodde fanns. Eller som jag i alla fall inte har haft träningsverk på väldigt väldigt länge.. Boven i dramat är brännbollsturneringen som vi (jobbet) deltog, kämpade i och faktiskt vann igår. Vilken match, fifasen!! Blod & tårar flödade -dock bara från mottståndarna?!

Hela dagen i dag har jag kastat små blickar mot kaffeautomaten och den ståtliga vandringspokalen - ska jag våga taren?



Ni kan aldrig ana vad jag gör just nu, förutom att skriva här. Jag sitter ju o youtubar på gamla klassiker som Country House me Blur. Sist jag såg videon var jag ca 2 äpplen hög och tyckte att Damon Albarn var den läckraste på den här planeten. Men nu, - iinte så läcker.







Jag åkte på matlagningen idag igen- saaablarrr! Nu önskade jag att Jörgen hittade en Kamasutrabok så att jag kunde micra en snabbmiddag.



Ma' råkes!







 


Go kväll bajslådor!


Underbart med tisdag alltså. Solen skiner o snart börjar fotbollen.

Måste skynda mig hem, rota fram Sverigemössan, mina pom poms och viktigast av allt koppla in antennsladden mot grannens heligaste (antennen alltså) och svulla snacks. Härligt härligt men farligt farligt  - att talla på grannens apparat (o åter igen, det är antennen jag pratar om) är lite utav livsfarligt.




Hej hej heeeeeeeeeeeeeeeeeeeja sveriiiigee!






Partypix från i helgen..


Yo' tjäna, eller tssääänaree, som man säger i finland..


Då har jag återigen bevisat för mig själv att jag blivit alldeles för gammal för att köra två dagars. Huja vad sliten jag varit i dag! Men det är det värt för så här kul som jag hade det i helgen har jag inte haft på länge.. Eller mja, inte sen förra helgen i alla fall då jag o körven levde rövar. But hey, jag säger så här va, att livet är till för att leva va - så  full patte ba! No limits! Live on the edge !


Här är lite partypix från i helgen dårå



    

        

     
  

 





Sveriges Nationaldag..


Ja, hur firar man den? På julen dansar man runt granen, på midsommar runt stången är det dags att ta en sväng om runt flaggan idag?! - kanske lite senare i kväll i sådana fall...


Snart vankas grillning så nu måste jag skynda mig, måste blåsa o kamma till barret.



Hej svejs nationaldags fejs!



(Jörgen & jag lite tidigare idag)










Låt se..


Hej hopp studentsnopp



Låt se.. idag har jag fått ca 60 st nya fräknar. Dom matchar riktigt nice med de andra. Kan inte förstå att solen skinit på mig i över en vecka, här i sverige, i jämtlands blåshål - helt ootroligt.


Hoppas, hoppas, hoppas att den fortsätter att skina, för det här - det är livet de!




Snart ska jag pallra mig från tjyvön, in mot stan och avundsjukt spänna mig ögon i studenternas. JAG VILL OCKSÅ TA STUDENTEN!!  Jag vill också stå i centrum, dricka skumpa, skåla för den ljusnande framtiden, skrika mig hes, känna friheten från skolan, stå på trappan vid 12 slaget, rangla hem i sena natten med skavsår, lite halv baskis men ändå med ett stort brett leende på läpparna - och med min hesa stämma skråla - fy fan vad jag är braaa!









Men pappa, vad fasiken e dehera?



Men jag dör ju av skratt! Äntligen är den bästa reklamen här -ever!


Känner nu att träningsverken börjar smyga sig på, stramar härligt i bena. Tänk om man skulle ge sig ut på en springrunda nu i kvällssolen? What?!! Ttror ni att jag skulle röra mig en enda meter i onödan i dag? Inte! Någon måtta måste det vara.. Fast nog spritter det i bena när det här så fint väder som det är nu, vill inte vara inne o ta tag i ett diskberg högre än Kebnekaise.


Men i morgon blir det fasenimej raj raj i kvällssolen. 


 
  



Ajökens!













Utmaning från Sofia



Jag antar utmaningen så, here it goes!



5 år sen..

Prydde Studentmössan mitt lilla huvud. Jag och min tokiga men underbara vän Lina-lullan-lilu var med om en hel del galna äventyr.  Ylade studentens lyckliga dagar och andra sommarplågor som Städvagn, STÄDVAGN - it's fun to run! Fick min första fasta anställning & min egna lägenhet - Livet lekte & jag lika så.



För 3 år sen..
Ja vad fasen hände då? Du vet, lever man ett händelserikt som jag gör går det ju bara inte att komma håg allt. Men en sak är säker: svinskoj måste jag ha haft eftersom jag alltid har det när jag o Körven är i farten- och vi är alltid i farten- ständigt redo! Jovisst ja, firade ett årsdagen med Jörgen Med Kniven - härlig karl det där!



För 1 år sen..
Tog jag bilbingooskulden. Vitgården rocks! Hängde i Kalix en hel del och blev hatisk mot rökta räkor på Waxholm.



För 3 månader sen..
Hade jag kroppen full av fjädrar. Sommaren kändes allt för långt borta men ack så mysigt det var med fjälltripperna.  



Igår..
Spelade jag fotboll för första gången på säkert mer än 12 år. Sträckte inre lårmuskeln men njöt av solen i alla fall. Kollade på Armageddon, åt en päronsplit och grät som ett barn.




Idag..
Märkte jag att jag att jag blivit lastgammal när jag läser ovanstående: på mer än 12 år?!!!




Imorgon..
kommer kroppen att ömma - inget går upp mot lite träningsverk! Studenten för alla pjuklarver skall firas och jag tänker inte vara sämre - grillning & drinkar väntas.



Om ett år..  Är jag en förbannat bra fotbollsspelare med feta lår o vader. Jag lever i mitt palats strax utanför fotbollsstadion som jag (Jörgen - min lyxkarl) tänkt bygga för alla mina miljoner jag intjänat. Lär ju skriva aningens mer autografer och jag är älskad av alla.




The end..




RSS 2.0