Jag bara måste ha!

 







Så där ja'



Nu är det slut på veckan, nu är det dags för fredagsmys (hemmafylla!)







Pris utlovas!


Hallå, hej och hjälp!

Nu har jag och mina prylar landat i det nya hemmet, det mest fantastiska hemmet. Vi trivs som ripan på fjället och njuter av varje sekund i lyan. Lyckan att få ha ett alldeles eget hem är så stor. Vet redan nu att jag kommer att trivas att bo här, ända tills den dag jag tar in på hemmet i Florida med lila permanentat hår.



Den här lyckan får mig att vilja gör något utöver det vanliga. Även om nakenhjulningar är en bra hyllning vill jag lägenheten något mer.
Något som jag ännu inte kan sätta fingret på.


MEN, tills att jag kommit på något riktigt bra tänkte jag utfärda en namntävling.


Jag vill ge mitt nya hem ett värdigt namn och ni ska hjälpa mig!

 

Bästa namngivaren är naturligtvis välkommen på inflyttningsfesten.
Du håller ett tal till mig och lägenheten, som är så gripande att inget öga är torrt, och tar sedan emot ett pris som kommer göra alla andra svart i ögonen av avundsjuka.
Sen går vi ut och discodansar, du och jag!




Ni andra som bidragit med namn är också välkomna, men tro för gudsskull inte att jag kommer att dansa med er.

 

 

 




Lystring ärade fans!

 

Er Idol är tryckt hemkommen i Östersund igen. Ni kan nu andas ut och luta er tillbaka.

Sitter nu och blickar ut över mina ägodelar. Det ser riktigt bra ut. Vi har packat ner oss i kartonger och är redo att lastats ombord på släpet som ska ta oss till another dimension. Eller ja, några kvarter bort i alla fall. Till Prästgatan 4 rättare sagt.

Färden dit börjar imorgon. Kapten  Herr Olbrant har förutspått bra väder så sitter vi riktigt stilla, behåller lugnet och fokuserar kommer allt gå som en dans. Jag känner mig spänd, förväntansfull och är laddad till tänderna. Det här kommer bli en sju helvetes rolig resa!

Förberedelserna har varit många och tiden fram till avfärd har känts som oändlig många gånger.  

Kan inte riktigt förstå att dagen jag väntat på sedan april snart är här. Bara några få timmar kvar. Det är mäktig känsla jag har. Som att jag verkligen ÄR oövervinnelig, precis som ni brukar påpeka.

 
Nej, det här går inte. John Blund, nu får du fan i mig pallra dig hit så att jag kan somna. Det är en viktig dag imorgon och jag behöver min vila. O skulle du ens tänka tanken att snåla på stoftet kan du för evigt hålla käften och snyta dig i pungen!








Uppdatering fran frakenodlingen!



Hola Bandolas!

Klockan ar nagon minut over tio och jag ar pa vag ner till stranden. Har atit en god frukost och ar nu redo att besegra syster i stradpingis (precis som alla andra dagar, nar ska hon forsta att jag ar oovervinnerlig?)

I forrgar hande det nagat spannande, jag kunde se skymten av ett moln langt bort pa himmlen.. Coolt! inget som tillhor det vanliga har nere. Har aven blovit dodspolare med Nicolas, ja ni vet han som var med i charterprogremet pa femman. Hyvens kille det dar..

Pa vart hotell spelars man in SVT's Playa del Sol, sa hall ogonen oppna i host!

RSS 2.0