Beebee



Låt mig presentera..


 


..Vår nya familjemedlem, vår lilla älskling Black Beauti !!








 
























Hon är så vacker, kan inte ta ögon eller fingrarna i från henne.

En ren skönhet, och hon är bara min!!


Nu måste jag krypa till kojs, huvudstaden nästa..




 

Marischanna, välkommen hem!





 


Från göken till tranan


Tudels pudels!




En vecka sen sist då. Hur har ni haft det?

En annan har ju varit i huvudstaden, Träffat Antonie, gått på gayklubb, färdats på pakethållare genom hela St. Eriksgatan, träffat kändisar som Carolina Gynning (eller ja, sett i alla fall)  samt botat flygrädslan, nästan helt och hållet faktiskt!


Nu behöver jag bara hålla någon i handen vid start och landning. Och inte en enda tår rann på kinden. Jag är nöjd, nöjd nöjd.


Eller ja, ganska nöjd i alla fall. Det som fattas mig är en dator som gör som jag vill och ett par skor som inte ger mig skavsår. Men det verkar vara en ren omöjlighet att hitta. Så jag är väl egentligen lagom nöjd.




Men fart åt helvete! NU har det hänt något här i huset! Två brandbilar stannade precis utan för och nu springer en brandman in.. ?!! Woohoo, ACTION!!

Bara måste få se vad som händer, hej hej..


I did it!



Ja nu har jag gjort det. Färgat håret. Jag gjorde det helt på egen hand, hundra procent solo.

Det blev inte brunt. Det blev inte heller ljusa slingor som jag tillsist beslutade att göra. Det blev en lite mer utstickande variant...



Vet inte riktigt vad jag tycker om den nya färgen ännu. Men ni kan väl liksom jag hålla med om att den inte är allt för pjåkig för att ha gjort det på egen hand?!








Sköna söndag

Tjoflöjt!



Tänk att för ca fem minuter satt jag här på min stol, med bena uppdragna och pillade på tårna. Njöt av en lugn och skön söndag. Funderade på livet och tittade ut på en klarblå himmel och noterade hur fint solen sken på de höstfärgade löven. Jag lutade mig tillbaka i en perfekt hösäcksställning och drog en djup suck av välbehag.


Oså plötsligt, från ingenstans susar en polisbil förbi, full kareta med blåljusen och hela köret. Gissa om jag höll på att skita ner mig. Tji fick jag för en lugn och skön söndag..


Så nu sitter jag här lite små skärrad och känner ett stortbehov att få dela med mig denna traumatiska händelse med er mina kära fina läsare; Helen, Jana, Sofia, Lelle, Sarorna


Det känns så fint att äntligen veta vem mina fans är. *ReSpeCt aNd LoVe to yOu aLL*!




Jag har ju som ni kanske ser inte fått upp några bilder från Portugal ännu. Och de mina vänner beror på den här jävla runkmaskinen som jag sitter framför just nu. Är så förbannat less på den så jag tror bestämt att den åker ut i kväll. Jag får köpa en ny i veckan, så att ni kan fortsätta att läsa om mitt fantastiska liv och se bilder på min vackra nuna - Allt för er, mina fans!!





L som i lilltarmen


Hörni!


Det är fredag idag, en liten observation jag gjort. .

Har precis ätit en kanelgiffel som sakta men säkert är på väg ner genom magen, till tarmen.

Den var jättegod.



Just nu sitter jag på min stol. Snurrar runt några varv och funderar lite. På allt och igenting. Ska jag våga färga håre mörkare? Blire utgång i kväll? Hur kommer det att se ut våningen under när renoveringen är klar?



Jag vill att toaletterna ser ut så här














men nu händer det grejer!



Men se där ja!



Det tycks finnas två små rackarläsare till här - HEJ JANA, HEJ SOFIA!

Vad kul hörni. Kul att även ni precis som Helen, inte hymlar om att ni läser min blogg. Men det skulle ju inte skada om ni skrev lite oftare, så slipper jag börja tvivla eller hur?!!




Nej, huva. Nu lät jag så där grinig igen. Det är inte med flit, men det blir bara så. Speciellt när PMS Kerstin är i farten.








HEJ HELEN!



Nu är jag hemma igen!

Har egentligen varit hemma i snart en vecka men jag har haft alldeles för mycket att göra för att kunna hänga här. Busy busy life. O så ville jag testa er lite, se hur lång tid det skulle ta innan började sakna mig.


Och som ni ska ha saknat mig. . .
I alla fall Helen- min trogna och uppenbart enda läsare.

Jag ser det som så här: syns man inte så finns man inte. Och eftersom det inte är någon annan än Helen som kommenterar så finns ni inte. Jag kan lika gärna börja skriva Hej Helen, i stället för Hej kära läsare, eller tjaba fans. No more hello meine liebe kitzen kattsen för er!!




Nej hörni. Förlåt! Det var inte meningen att låta så grinig.
Antar att PMS K är på väg igen.


Nu fer ma!


Hey lovers!


Nu äntligen är dagen som jag väntat på kommen. Äntligen är det fredag. Men inte vilken fredag som helst. Nej siddu, för den här fredagen bär det av till sydliga breddgrader. Eller jag till Arlanda i alla fall. Men i morgon då ni, då fer ma till utlandet. Ska bli riiktigt nice!



Så medans jag plaskar i poolen får väl ni hålla ställningarna här hemma i snålblåsten.. Mahahaha!



. . .









F som i Fy hu'un!



Tssäänaree!



Fy hu'un, nu har jag mycket att hinna med innan fredag. Vet inte hur jag tänkte när jag tackade ja till deltagandet i Miss Asiagirl.  Jag som har fullt upp redan nu. Jag tror jag får ta o tänka om lite. Kanske skippar tävlingen trots allt. Det kommer kanske fler tåg?!




I kväll ska jag hem till systeryster o sy in ett par braxor. Ett par chinos närmare bestämt. Om man bara tittar på dem är det snyggaste braxan ever. Men så fort jag korvar på mig den så förvandlas både byxan och jag till det mest fasanfullaste.  Men jag tror att lite nål & tråd kan göra susen.




 

Föresten, kolla vilken cool grej!




En sådan ska jag låta Jörgen installera ikväll.









 


RSS 2.0