Bye bye meine liebe kitzen katzen!


Hallå kära vänner!

Nu är väskan packad. Jag är taggad till tänderna och redo för en härlig semester. Ska strax rulla ner väskan och möta upp brudparet vid Clarion för en resdrink. Så nu återstår det bara för mig att säga hejs svejs på ett tag, till er. Håll ställningarna här hemma så träffs vi i maj!

 

Bye bye meine liebe kitzen katzen!





Problem på Prästgatan!


Gissa om jag har bekymmer nu! Jag har packat om väskan nu fem sex gånger, men hur jag än gör får allt inte plats. Jag har tömt lotionflaskor på nästan allt innehåll, knölat ihop trosor så små att de knappt syns, rullat, vikt, plattat alla plagg men inget funkar. Jag håller på att bli galen! Trött är jag också. Hur fan ska jag få med mig allt?! Har även för tredje gången gjort en omprioritering så nu vägrar jag att eliminera något av kvarstående innehåll.  Men den största utmaningen är att packa under 15 kilo. Eller uppskatta vikten rättare sagt. Varför har jag ingen våg?! Nu skulle jag verkligen behöva mammas hjälp. Hon kan packa hon!


Jag funderar starkt på att ha på mig solhatten & cyklopet under flygresan. Bikinin kan jag också ha. Och badlakanet tar jag under armen! 




Smart där. High five siss!






The future will be whatever we make it






Vart finns ni?



Har letat land och rike, med pannlampa och förstorningsglas men ingenstans finns dessa snyggningar i storlek 37! Får prova lyckan på andra sidan jordklotet. För är det ett som är säkert så är det att dessa ska bli mina!







Glöm inte



Att det är




i dag!






Det ska firas med Sushi, vin och daimglass.




Så här kan man se ut om...



- Man skrapat fram storvinsten
    - Man känner sig hetare än hetast
- Käken är ur led

Eller…


Om man reser till Malaysia om 8 dagar!






JAG SKA KLIPPA MIG!


Äntligen har jag lirkat ut tummen ur röven och bokat in en klipptid. Haleluja!

Har under en längre tid funderat på att färga det mörkt. Lite mörkrött kanske. Men när det väl kommer till kritan så trivs jag väldigt bra i mitt blonda fjun. Ja inte nu då. Nu är det varken blont eller fjunigt. Bara ett enda stort problem. En utväxt på ca 1 dec pryder nu lillhuvudet mitt. Helt utan styrsel och fason. Hade jag befunnit mig i Singapore nu hade jag säkert fått straffböter, precis som man får för i princip allt annat där borta. Visste ni föresten att man kan få böter om man tar med sig tuggummi in i landet? Och spolar man inte efter ett besök på en offentlig toalett blir det hiskeliga summor att betala. Dom är ju inte kloka där borta!






Titta vilken fin bild jag hittade. Är jag inte förtjusande. Ingen utväxt där inte..









Titta vad som fanns i mitt påskägg!

 

 

 Ä L S K A R  D E N!












Nu har jag tänt ljus i hela lägenheten. Stoppat ner fossingarna i ett hett fotbad, bläddrar lite i ELLE Intergör och vill ha i princip allt jag ser. Bland annat muggar med mustaschtryck på. Finns på NK. Någon som ska till hufvudstaden snart? Får jag göra en beställning? Hör av dig till mig annars blir det smisk!

 


Idag tog jag en raks promenad till Frösön. Den blev lite raskare än jag planerat. Tänkte först gena över isen för att spara lite tid, men precis när jag kom till Badhusparken blev jag skraj och tog det säkra före det osäkra. Gick alltså runt hela helvetet. Jag klafsade runt i leran måttligt road.


Kastade ett öga på min underbara nya klocka och insåg att jag skulle behöva lubba för att hinna till jobbet i tid. Sagt och gjort, jag kutade på som en annan toka.  Och en sak ska ni ha jävligt klart för er, aldrig någonsin har någon med sådan elegans parerade mellan vattenpölarna på så kort tid.

 

 Kvällens tips:

Föreställ er min förd till jobbet och lyssna på den här låten. Det ska vara i slowmotion, alltså.

http://www.youtube.com/watch?v=Fb5T0gcHZBg&feature=PlayList&p=7ACBBF895DB0CAC8&playnext_from=PL&playnext=1&index=6


Känns lite olustigt..



Ibland undrar jag om det finns kanske finns en liten uns av saddo i mig.

Nu måste jag ha kollat på klippet med den lilla apan Aphuu minst 15 gånger. Ni förstår, jag såg ju reklamen för några dagar sedan, och efter det var jag bara tvungen att söka fram den på youtube. Det skulle jag inte ha gjort. För de senaste dagarna har jag kommit på mig själv att jag mer eller mindre måste se klippet innan jag lägger mig. Det har blivit lite ut av en kvällsrutin. Det är som om jag vill somna med tårarna strömmandes på kinderna och ett hjärta fyllt av sorg.

Är det inte hemskt? Borde jag vara orolig?






Julen varar fram till påska!


Så är det. Men nu när påsken snart är över, vad ska man räkna ner till då? Jo till Malaysia så klart! 10 dagar kvar, 6 arbetsdagar kvar. Utmärkt.


Jag har nästan glömt hur det är där borta. Det ska bli så underbart att uppleva det igen. Tänk er att få vara insvept i 30 graders värme dygnet runt. Få bada i ett klarblått hav, dricka drinkar mitt på dagen, snorkla i poolen och bara få ha semester! Och att jag ska få uppleva detta med så många nära och kära är helt fantastiskt. Jag är en lycklig människa.


Men som sagt, först är det 6 arbetsdagar att slutföra. Även det känns riktigt kul. För vet ni, från och med i morgon börjar jag på en ny kula. På sett och vis ett nytt jobb, fortfarande ute på tjuvön, fast med helt andra arbetsuppgifter. Är taggad till tusen inför detta och jag kan knappt bärga mig för att komma igång med allt. Ska bli otroligt kul på alla sett och vis.

 
Nu ska jag snart hoppa ner i kojs, natta mina nya fräknar och drömma sköna drömmar. Har haft en underbar påsk med massor av sol, skidåkning, korvgrillning, god mat och annat gott. Mina planer med tvättbräda ala Langkawi 2010 har flyttats fram en aning. Kanske storsjöbrädan aug 10?!





Och när jag ändå håller på kan jag ju bjuda på en vårdans..







Men gla påsk då!








RSS 2.0