O R G A N I S E R A!



Just nu har jag ett stort behov att få organisera. Jag vill rensa ut alla skåp och lådor här hemma. Torka ur och sen lägga in allt snyggt och prydligt. Jag vill att allt ska vara på rätt plats. Strumporna ska sättas ihop med sin rätta maka. T-shirtar och linnen ska vikas och läggas in efter favorit. De finaste ska vara längst upp så att man blir glad när man kilar ner i lådan. Smycken, hårband och annat krafs ska finnas på en och samma plats och lätta att hitta igen. Viktiga papper ska vara i rätt pärm och självklart i rätt ordning.


Jag älskar känslan att veta vart jag har mina grejer. Jag vill inte rota runt i alla lådor, skrymslen och vrår för att hitta just den där sladden, och vara en millimeter ifrån ett nervsammanbrott innan den är hittad. När jag vill ha en sak vill jag ha den nu med det samma. Det får liksom aldrig kännas besvärligt att blocka fram fotbadet.

Och kasta sen då. Finns det något härligare än att kasta gammalt skrot?! Hiva bort skiten! Känslan efter att man rensat, arkiverat och sorterat är total!


Ooii, blir alldeles nipprig. Det kliar i små fingrarna. Jag vill påbörja projektet redan nu, helst igår. Men det finns en liten hake. ORKA! Klockan är ju för fan missinassen.

 


Men om vi gör så här. Du kommer hem till mig (inte nu, vi tar det en annan dag). Du hjälper mig med Operation Organisation, och jag bjuder dig som tack för hjälpen, på en sjuhelvetes middag med god dryck.  


















Kommentarer
Postat av: Sara

Lätt jag är på!! älskar att organisera!

2010-05-21 @ 13:02:24
Postat av: Sara igen

då vill jag har vin oxå (glömde säga det)

2010-05-21 @ 13:03:19
Postat av: Anonym

men är det gravidsara eller pluppy som kommer?

2010-05-21 @ 14:02:39
Postat av: Per

det spelar ingen roll vilken sara det är, vill sara ha vin, då ger man henne vin!

2010-05-24 @ 01:11:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0